Productos Martín

Benvinguts a Productos Martín, una empresa dedicada a la producció, processament i distribució de garrova d’alta qualitat i ecològica. Amb més de 80 anys d’experiència al sector agrícola, treballam per oferir un producte de màxima qualitat.

empresa familiar

Història

Començam la nostra activitat el 1945, de la mà de Juan Martín, amant de la garrova i visionari del producte. Als nostres inicis ens dedicàvem a la compravenda de garroves i finques, i a investigar les possibilitats d’aquest producte. Amb el pas dels anys, l’empresa va créixer fins a ser un referent a Balears com a indústria especialitzada a la garrova mallorquina.

Amb l’arribada de la segona generació, Sebastià Verger i Evaristo Martín van començar la investigació i l’experimentació dels múltiples beneficis de la garrova. Treballaven mà a mà amb els pagesos per elevar el valor d’aquest producte desconegut en aquell moment i considerat com un aliment únicament per a animals.

Actualment, amb la tercera generació, es mantenen els valors originals de defensa de la terra i el paper dels pagesos i el llegat de la garrova segueix present amb el treball del seu trossejat i el garrofí. A més, Juana Verger, experta en el sector de la garrova, crea Es Garrover de Mallorca, una empresa dedicada a la comercialització de productes de garrova ecològica mallorquina.

 

Ves al contingut